Sunday, November 25, 2012

Nyampah lah !


Assalamualaikum..

Eh awak.. Benci la ngan awak.. Nape ea ? Awak boleh xjangan lintas dalam fikiran saya ??

Eh? Nape macam tu pulak yang jadi ? Kat sape yang aku tujukan ?? Sape?? Ye.. Awak ke.. Haaa .. Awak tu.. Ala tuu.. Yang badan ketul-ketul tu.. Haa.. Yang tu .. Hah . Betul la tu. Ye awak la orang nye.. 

Nape ye ? Hemmm .. Saya memang xsuka la orang macam awak ni.. Ala.. Yang konon baik tu... Yang ala-ala muka teraniaya tu.. Haa.. Muka cam tu la.. Nape?

orang akan tetap tunggu kamu..

Ouch! Still remember that word.? Ya , dri mulut awak.. Eh, dari mesej awak.. Either one la. -.-'. Awak2.. Ingat tak ??

Haha.. Done ! Seriously aku memang SUKA kawan dengan orang yang SUKA ingat ape yang dia cakap tu.. What u means by TUNGGU haa ?? Konon suwitt la kot.. Buat perangai then , bila nak end up relation.. Wujud kan situasi teraniaya.. Hello... Makan kuat berak cangkung.. Berani buat berani tanggung lah.. 

Konon nak tunggu aku.. Hello.. Aku pun xde la berharap kau tunggu.. And memang aku xnak pun kau tunggu.. Xpayah.. Tapi, yang aku heran.. Ko tetap stress kan word ko tu.. word ape ?? TUNGGU .. haa that word la.. Tapi end up.. Ape? Siap suruh awek baru ko meseg aku lagy.. Wauuu.. Suwit lah korang .. euuwww =.=' tak perlu la cam tu.. Aku meseg ko pun haritu sebab aku nak tnye kabar.. Hidup aman ke tidak.. Bukan aku nk kat ko balik.. Tolong la pham.. Aku pun hidup dengan aman sekarang.. So, tak payah la nak belagak hot.. Ko tak hot pong !

One more, aku rase sangat lah lawak bila awek ko meseg aku.. Sangat lawak.. Da macam laki bini da.. Encik awak.. Aku ni bukan la perampas bf orang k..


lastly, awak.. sebelum saya bertukar menjadi orang hijau.. Awak jangan la lintas-lintas depan saya lagi taw.. ^^

ilang kan diri anda ^^



apabila aku beremosi.. kbai..



7 comments:

  1. HAHA. i feel you my dear. sabar ea :)

    ReplyDelete
  2. "orang akan tetap tunggu kamu.."

    Macam pernah ku dengar, tapi dimana ya? XD

    ReplyDelete