Thursday, November 22, 2012

Ahhh ! Rugi ..


Assalamualaikum w.b.t

Adalah satu kerugian bagi pelajar tahun satu nuklear seperti aku yang hanya pergi lawatan semata-mata untuk tidur di dalam surau ..


Sadis kan .. Orang lain pergi lawatan melawat la tempat-tempat 'bersejarah' . Tapi aku , melawat tempat untuk tido . =.=' Eh , kenapa ?

Well , hari selasa dan rabu yang lepas , pelajar tahun satu kejuruteraan nuklear mengadakan lawatan ke Agensi Nuklear n UKM .. Sekadar untuk mengenali dunia nuklear dengan lebih dekat.. =)  Mase pergi ni , kuota aku full kot .. Dalam bas memang bising habis .. But , on that afternoon , my energy got down n ............... seriously zero ! sangat xlarat untuk membuat sebarang aktiviti.. Thanks god sbb energy aku habis bila da bertolak pulang dari Agensi Nuklear , so , tak rugi sangat la .. *tujuan aku mmg nak g agensi je* 

Then , suatu kebetulan bila sampai UKM tu da msuk waktu zohor . Berlari-lari anak ke surau Fakulti n merehatkan diri . Cadang nak cas energy ni . Tapi kalau setakat 5 minit mmg dok dang la.. So , lepas makan ubat, kengkawan pun menyarankan diri ini untuk melelapkan mata.. *bila dah habis tour kat UKM dorang datang gerak* Oh! Thanks !

Around 4.30 pm , dorang datang gerak kata program dah habis.. And my energy was getting full . I am getting well setelah memakan 'pembunuh kesakitan' itu . =) Kua je dari surau , terus tanye ape yang aku tertinggal .. Yahhhh ! Aku tertinggal untuk tengok lab nuklear n mini reaktor dorang .. OoooHH rugi !!!!

pssstt.... balik dri UKM.. terus tersemat dihati  I love UTM


p/s : one fine day , I'll get back to ANM ...


1 comment:

  1. sumpah gelak kejap baca . haish rugi lahhhh . hahaha :P

    ReplyDelete