Wednesday, February 13, 2013

Makan besau

 
*kalau nak pahala free jawabla*


     Orang cina sambut Chinese New Year, makan besar.. Aku pun nak makan besar jugak-jugak.. *tak nak kalah* Yela.. Balas dendam sebab lama xmakan secara besar-besaran bersama keluarga.. Ceh! Ayat nak gempak!

     Disebabkan adik-adik aku pun da mula bercuti and Encik Abah pun ade sedikit ruang tidak bekerja.. Maka kami seFAMILY pun keluar la berjimba di suatu tempat yg terpaksa dirahsiakan XD

And... Untuk makan malam.. We've got..... PIZZA HUT *sila nyanyi ala-ala iklan pizza tu!* 

Lets make the pictures talk :D

Encik Abah n Puan Emak.. Amboehh..sweet eh depa :D
Puan Emak n Cik adek :)
muka excited mcam dapat hadiah birthday :D


Duta makanan *nama makanan tulupa* XD

kan da habaq.. makan besauu

the best thing ever.. buy 1 free 1.. yeahh! ;)
     Nampak tak ape benda dekat atas tu ? Buy one free one? Oh my..! Macam tawu-tawu je aku betul-betul sngat perlukan headphone jugak-jugak *nampak tak penekanan keinginan yang tinggi kat situ?*
Well.. Beli satu beats dapat free satu beats.. Only for RM 39.90 *tapi still mintak halalkan RM0.90 tu..*Promosi raya cina katenye.. Well.. Happy Chinese New Year uncle *walaupun org tu xcukup tua untuk panggil uncle* 

     Ape-ape pun.. I've got masa yg indah bersama-sama keluarga tersayang walaupun sekejap.. Sebelum balik JB kan.. Sebelum masing-masing teruskan tanggungjawab masing-masing.. I'll hope benda ni akan jadi lagi nanti.. Love u alls :)

Father And Mother I Love You 

p/s : hari tu aku terkepitkan kaki mamat kat belakang aku masa dalam bas nak ke JB.. hadoiii.. malu makkk !!

 


4 comments:

  1. Sheryn pun tercari cari headphone . ta jumpa yg berkenaan . but yg awk beli murah nya .. hhaassshh . *jeles* :D

    ReplyDelete
  2. luangkan masa bersama keluarga adalah masa berkualiti utk dihabiskan. n boleh tambah berat badan..ttiba :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang bertambah pun berat badan ni haa..opsss

      Delete