Saturday, February 4, 2012

cinta pada rupa?? apadehal??

ASSALAMUALAIKUM..



haha. Ganaih dak tajuk nie? Mesti ampa plik kan? Tya kali ni rajin dok wat entry pasal cinta, sayang. Did I'm in love? hampir la kot..*amboi! Cuma xdan nk berputik !! *nyampah!jiwang abis 

cinta tertakluk pada rupa..penampilan? waw! Hebad doe! Ko hade? Tade kn?? *awt aku emo sngt nie? haha, actually Tya teralami situasi ni.. *kn da kta..  

Actually Tya teringat seorang mista ni. Konon nk kenalan la. Suka style Tya la. Pe la.. Ta pa.  Ta pa.  LEt we see..  Disebabkan Tya ni semenangnya seorang yg suka menge'test' org lain.  Tya pun buad la one experiment *satu da cukup Weekend ari tu,  Tya p tempat yg probabilty besaq utk Tya TERserempak ngan beliau..  N kami berjaya..  Tya just pakai sesimple abis..  Yela, msa mula terserempak tu Tya dngan selendang bagai.  Kali ni cuma track,shirt, n tdung express..  *Hamek kau! orang len pakat dok pkai jeans pe suma..  Tya pkai mcm minah kampung ja :b *memang Tya kampung pun! Then, banyak kali jugak terserempak dngan beliau ni dalam saat..  Beliau ta prasan pun..  Sampai ada skli ni..  Tya lalu sebelah dy..  Dy ta tgoq. Sah! Ta prasan..  *hudoh sangat ka? 

Then, msa nek bas tu.. Kwan dya yg tegoq.. 

" Eh ! ni bukan ........... "
*sambil tunjuk  Tya kt kwan dya

masa tu baru dya prasan.. Ha! Agaknya mesti beliau kata

" Pmpuan ni ka yg aku nak? "

perghhh... mcm kena reject..  *reject ke? 

Start dari tu.  Dari slalu jrang msg.  Jd langsung ta msg.  See.  Tp Tya pkir positif la.  BZ la kot. haha! *ego  seyh!

but, arini Tya terserempak lagy ngan beliau.  But kali ni Tya berkemeja n jeans n shoe.  Reaction??  Tertengok2 kot..haha *rasa hot la tu konon Tapi Tya wat ta nmpak ja.  Malas nk kata pa.  Agak rasa kalau diri nk jadi player. Bukan dngn Tya la ye.  I am not the stupid girl.  Experience n experiment are the best teacher.. eh? N Tya ta sempat nk ada perasaan pun la kt beliau.  So jngn la perasan k.  Walaupun beliau cukup pakej beli belah tu.  Tapi kalau da jadi player............  

harap maaf cubaan me'nackle' anda tidak berjaya!

pesanan kepada beliau2 yg nk jadi player ni.. lupakan la niat ampa tu.. ta bez pun jadi player ni..  Nnt mkn diri blik...

pesanan kepada kaum-kaum Tya ni pulak..  Ta pyah layan sngt laki yg mulut manis nie.. Blum tntu dngan ampa ja dia ckap mcm tu..  Ntah2 dngn prmpuan lain pun sepesen ja. Lagi satu ALLAH da tetapkan da jodoh kita.. So, jngn risau nah.. Jangan tunjuk yg ampa ni desperate nk sngt laki. :b


p/s : entry ni bkan entry frust




2 comments:

  1. betol sokong.. bolayan je org g2.. syok sndri.. tua2 nti pon udoh gakk

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..btul kn..tua nnt muka berkedut jugak.. =)

      Delete