Thursday, April 14, 2011

minggu orientasi ubm | mari berkenalan

salam update .
ok . selepas mengalami insomnia tadi . tira teros la bkak blog n blogwalking kejap . den , terjumpa pasal entry nie [minggu orientasi UBM| mari berkenalan] . tira pun terbukak plak ati nak join (tringin nak masuk u . hehe) nie banner UBM nie .


syarat-syarat nak masuk U ni senang ja . 
ampa perlu :

:: ada blog sendiri ::

berikut adalah butir2 yang perlu ada untuk apply UBM nie :


  1. letakkan banner UBM dalam entry anda.
  2. nama anda dan nama blog anda.
  3. sejak bila mula berblog.
  4. apa pandangan anda mengenai dunia blog darsawarsa kini.
  5. pandangan anda mengenai IPTM (institut pengajian tinggi maya) pertama ini.

Tarikh Tutup bagi penyertaan ini : 14 April 2011 |12.00 Tgh Mlm (khamis)

ok . kat sini tira sediakan butir tira yang wajib ada untuk apply :

nama : NUR ATHIRAH BINTI MOHAMAD NOOR
nama blog : my territory la (!)

sejak bila berblogging : 
erm . tak berapa pasti (xngat la namanya) . tapi tira start ade blog masa hjung thun form 5 (2009) . tapi tira mula aktif berblogging start thun ni (2011)

pandangan tira tentang blog darsawarsa kini :
okeh . ramai ada blog masing -masing . depa ada cita rasa depa sendiri (tujuan blog n penulisan) . kebanyakan blog menceritakan tentang kehidupan harian atau berita dan informasi terkini . so , bagi tira yang tak brapa rajin tengok berita , tira boleh berblogwalking and baca berita kat blog blogger lain . =)

pandangan tentang IPTM pertama ini :
tira rasa ni satu perkembangan terbaik . para blogger boleh berkenalan antara satu sama lain dalam u ni . one more , bagi tira u nie unik sebab tira tak payah bangun pagi2 untuk g kelas n rasa ngantok bila dengar lecturer bg lecture ! 
tira sokong UBM (terlebih semangat plak) 

p/s : first time wat assignment tengah2 malam nie . tp thumb ups kat tira sebab tak stress wat assignment nie . prof ! siap !



6 comments:

  1. oh..good! prof akn pertimbangkan.. :')

    ReplyDelete
  2. oh..good! prof akn pertimbangkan.. :')

    ReplyDelete
  3. Salam Tuan Blog
    Follow dari UBM
    dah follow blog ini jom follow balik ok
    jom join Bloglist 1 bulan bersama dunialelakimaskulin.com ok

    http://www.dunialelakimaskulin.com/2011/04/bloglist-1-bulan-bersama.html

    ReplyDelete
  4. dtg melawat sahabat seuniversiti..
    UBM~pend keusahawanan..
    feel free dtg lawat ea~

    http://safiyahezora.blogspot.com/2011/04/minggu-orientasi-ubm-mari-berkenalan.html

    ReplyDelete
  5. datang melawat teman UBM..
    selamat berkenalan...

    ReplyDelete